Om Anders

Eksistentiel terapeut

Dr. Anders Dræby Sørensen, DProf MHH MA BA

Jeg hedder Anders, og jeg er et nærværende og indsigtsfuldt menneske, der er optaget af livet og verden. Jeg er meget intuitiv og empatisk, og jeg er god til at finde mennesker, hvor de selv er i livet. Jeg kender til livets forskellige veje og vildveje og har en praktisk og livsnær tilgang til de små og store spørgsmål i tilværelsen om, hvem vi er, hvordan vi finder mening, og hvad livet og døden indebærer.

Jeg arbejder som eksistentiel terapeut på en privat klinik i hjertet af København, og jeg har fungeret som supervisor for læger, psykoterapeuter og psykologer fra det meste af verden. Eksistentiel terapi gør mennesker i stand til at leve på en meningsfuld måde ved, at de lærer at være tro mod sig selv. Jeg er en meget tilstedeværende og opmærksom terapeut, coach og supervisor, der er god til at hjælpe andre frem, og jeg trækker på årtusinders livsvisdom. Jeg har en international specialistuddannelse i eksistentiel terapi som elev af Emmy van Deurzen med en professionsdoktorgrad fra Middlesex University London. Desuden er jeg certificeret i psykoterapi fra Regents University London og har danske universitetsuddannelser i psykologi og sundhedsvidenskab. Jeg har undervist i mange år på specialistniveau ved New School of Psychotherapy and Counselling i London samt forsket i terapi ved Middlesex University, så jeg ved, hvad der virker i praksis. Mit terapeutiske arbejde har dertil en særlig kvalitet, fordi jeg også har en praksisfilosofisk baggrund og forstår terapien som en livsnær og erfaringsbaseret kærlighed til visdom. Det handler om, hvordan man kan få et mere nærværende og bevidst liv ud fra indsigt i sig selv og tilværelsen. 

Endelig holder jeg meget af at skrive, og jeg har skrevet og redigeret flere hundrede artikler og bøger, senest bogen Livskunsten fra 2018. Jeg har desuden skrevet flere forskningsartikler omkring eksistentiel terapi og psykoterapi.

 

Kontaktoplysninger mv

Bestil tid ved at skrive en e-mail til: anders@livsduelig.com

Klinik hjemmeside: www.livsduelig.com

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s