Om Anders

Eksistentiel terapeut, coach og supervisor

Dr. Anders Dræby, DProf/PhD MHH MA BA

En jyde i København

Jeg hedder Anders, og jeg er oprindeligt fra Jylland, hvor jeg har tilbragt min barndom i Vejle og mine studieår i Aarhus. De sidste mange år har jeg boet på Nørrebro i København, så jeg besidder både en jysk rolighed og en københavnsk nysgerrighed.

Jeg er en lyttende og nærværende person, der er optaget af livet og verden. Desuden er jeg et meget intuitivt og empatisk menneske, der er god til at finde mennesker, hvor de selv er i livet. Jeg kender til tilværelsens forskellige veje og vildveje, og jeg har en praktisk og livsnær tilgang til de små og store spørgsmål om, hvem vi er, hvordan vi finder mening, og hvad livet og døden indebærer.

Jeg har mange års praktisk erhvervserfaring og en professionsdoktorgrad i eksistentiel terapi fra Middlesex University London og færdiggjorte uddannelser i psykoterapi, psykologi, sundhedsvidenskab, filosofi og idehistorie. 

 

Eksistentiel terapeut, coach og supervisor

Jeg arbejder som eksistentiel terapeut og coach på en privat klinik i hjertet af København, og jeg har fungeret som supervisor for læger, psykoterapeuter og psykologer fra det meste af verden. Eksistentiel terapi og coaching er en tilgang, der gør mennesker i stand til at leve på en meningsfuld måde ved, at de lærer at være tro mod sig selv. Jeg er en meget tilstedeværende og opmærksom terapeut, coach og supervisor, der er god til at hjælpe andre frem, og jeg trækker både på årtusinders livsvisdom og på moderne psykologi og psykoterapi . Jeg har en international specialistuddannelse i eksistentiel terapi fra London som elev af Emmy van Deurzen, og jeg er certificeret i psykoterapi fra Regents University London og har danske universitetsuddannelser i psykologi og sundhedsvidenskab. Jeg har undervist i mange år på specialistniveau ved New School of Psychotherapy and Counselling i London samt forsket i terapi ved Middlesex University, så jeg ved, hvad der virker i praksis.

 

Praktisk filosof

Jeg har også en filosofisk baggrund og forstår filosofi som en livsnær og erfaringsbaseret kærlighed til visdom, der skal skabe forandringer i tilværelsen. Det handler om, hvordan man kan få et mere nærværende og bevidst liv med sindsro og fylde. De senere år har jeg ikke mindst været interesseret i at genoplive filosofien som en praktisk livskunst, der har fokus på, hvordan man kan leve på en livsduelig måde ud fra indsigt i sig selv og livet.  

 

Forfatter

Endelig holder jeg meget af at skrive, og jeg har udgivet over 200 titler. Jeg har både skrevet og redigeret adskillige artikler og bøger, senest bogen Livskunsten – filosofien om at vågne op til livet fra 2018. Jeg har desuden skrevet flere forskningsartikler omkring eksistentiel terapi og psykoterapi.

 

Kontaktoplysninger mv

Bestil tid ved at skrive en e-mail til: anders@livsduelig.com

Klinik hjemmeside: www.livsduelig.com

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s