Om Anders

Billedresultat for anders dræby

Filosof, idéhistoriker, eksistentiel terapeut, supervisor, underviser, foredragsholder og forfatter

PhD/DProf MHH MA BA MPF

 

En jyde i København

Jeg hedder Anders og er filosof, idéhistoriker, terapeut, supervisor, underviser og forfatter. Jeg har en PhD / klinisk doktorgrad i eksistentiel terapi, er kandidat og bachelor i idéhistorie og filosofi og har en master i humanistisk sundhedsvidenskab samt to tilvalgsuddannelser i psykologi og en engelsk grunduddannelse i terapi.

Jeg er født og opvokset i Østjylland, hvor jeg har tilbragt mine barndoms- og teenageår i Vejle og min studieår i Aarhus. De sidste 11 år har jeg boet på Nørrebro i København. Det betyder, at jeg både besidder en jysk rolighed og en københavnsk nysgerrighed. Jeg er et lyttende og omgængeligt menneske, der er optaget af at udforske livet og verden. Desuden er jeg et meget intuitivt og empatisk menneske, der er god til at lytte og finde andre, hvor de selv er i livet.

 

Filosof

Jeg har undervist i filosofi og idéhistorie gennem mange år. Jeg har da også et ben i filosofien, og jeg er oprindeligt uddannet cand. mag. i idéhistorie og filosofi. De senere år har jeg især været interesseret i at genoplive filosofien om en praktisk tilgang til livet, og jeg har skrevet og redigeret en lang række bøger og artikler om emnet, ligesom at jeg tit holder foredrag om filosofisk livskunst. Jeg er først og fremmest interesseret i, hvordan filosofien har været en praktisk livsform igennem historien i både Europa og Asien.

 

Eksistentiel terapeut

Desuden arbejder jeg som eksistentiel terapeut på en privat klinik i Knabrostræde i hjertet af København og fungerer som supervisor for læger, psykoterapeuter og psykologer.Eksistentiel terapi er en metode, der sætter fokus på agøre almindelige mennesker i stand til at leve livet på en meningsfuld måde. Nemlig ved at lære at være tro mod sig selv og stå fast på sine egne værdier og overbevisninger. I tilknytning til mit terapeutiske virker er jeg tillige peer reviewer på en række internationale tidsskrifter om psykoterapi, og jeg har skrevet og redigeret flere artikler og og bøger omkring terapi. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, Society for Existential Analysis og Dansk Selskab for Filosofisk Praksis. Se mere på min klinikhjemmeside: www.livsduelig.com

Jeg er underviser, supervisor og vejleder ved New School of Psychotherapy in Counselling i London, der er grundlagt af Emmy van Deurzen og akkrediteret under Middlesex University. Her underviser jeg bl.a. i eksistentiel supervision, terapi, etik og psykopatologi, ligesom at jeg er vejleder på forskningsprojekter og klinisk supervisor for psykologer og terapeuter fra hele verden. Jeg underviser også i eksistentiel terapi og etik ved Psykoterapeutisk Institut i København.

 

Lærer og vejleder

Mit tredje ben er pædagogik: Jeg har arbejdet i mange år med specialpædagogik, pædagogisk psykologisk rådgivning, uddannelsesrådgivning og studievejledning samt med undervisning og vejledning i generel pædagogik og pædagogisk filosofi. Jeg er glad for at være lærer, og mit mål er at eleven eller den studerende i sidste ende kan gå ud af døren som sin egen lærer.

 .

Kontaktoplysninger mv

For aftale om foredrag, interviews og lignende

Kontakt, skriv til: andersdraeby@gmail.com (i akutte tilfælde kan jeg kontaktes på tlf 30487320)

 

For aftale om samtale (terapi, coaching eller supervision)

Kontakt, skriv til: anders@livsduelig.com

Klinik hjemmeside: www.livsduelig.com

 

Billedresultat for society for existential analysis

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s