Supervision

Jeg tilbyder professionel supervision til læger, psykologer, psykoterapeuter og lignende faggrupper. Jeg arbejder overordnet set ud fra en eksistentiel tilgang, der både har fokus på klienten, den professionelle og de bredere livssammenhænge. Jeg inddrager dog som regel også andre tilgange i supervisionen efter behov.

Jeg sørger for, at supervisionen er et trygt rum, hvor der er plads til at have udfordringer eller bare være usikker.  Det er også vigtigt, at det er et undersøgende og lærende rum, hvor du kan dele og få sparring på dit arbejde.

Jeg er uddannet i supervision på internationalt specialistniveau og har mange års erfaring med supervision af psykologer, psykoterapeuter, læger og pædagogisk personale fra hele verden. Jeg har desuden undervist i supervision gennem flere år på New School of Psychotherapy and Counselling under Middlesex University London.

Du kan høre mere ved at skrive til: anders@livsduelig.com

Adresse:

Østerbrogade 56d, st.

2100  København Ø

Litteratur:

Anders Dræby (2022): Resonans i eksistentiel supervision. Fornemmelsen for harmoni og disharmoni. Tidsskrift for Psykoterapi, nr. 1, s 16-21