Psykedelisk integration

I disse år oplever vi den anden psykedeliske revolution, hvor psykedeliske midler får en stor udbredelse i Vesten. Et stigende antal mennesker får oplever derfor også at få psykedeliske erfaringer, men det er desværre ikke alle, der får gavn af dem.

Hvorvidt den psykedeliske erfaring er positiv eller negativ afhænger i sig selv af rammerne, som man oplever dem under. Om man derefter får gavn af erfaringerne, afhænger meget af hvilken brug man gør af dem.

Selv om man får gode psykedeliske erfaringer, er det ikke sikkert, at man får gavn af dem. Især i begyndelsen kan erfaringerne give anledning til forvirring, og nogle mister jordforbindelsen.

Man kan imidlertid også gå favn af sine psykedeliske erfaringer, hvis man bruger dem med omtanke. Såfremt de bliver integreret ordentligt i ens forståelse, kan de blive en kilde til helbredelse. Nogle kan gøre det selv, mens andre har brug for en terapeut til at hjælpe sig.

Jeg tilbyder hjælp til psykedelisk integration, men jeg tilbyder ikke psykedeliske midler. For terapi kontakt: anders@livsduelig.com

Psychedelic Flowers 1