Tag med på dannelsesrejse – filosofisk livskunst i august 2020

Tag med på dannelsesrejse den 22-29. august 2020, link her!

Vi gennemgår den filosofiske livskunst ved at bestige otte filosofiske pas i løbet af ugen. Første pas foregår fra kl. 9-12 og andet pas kl. 16-19. Mellem de to pas er der 4 timers siesta. Vi har undervisning søndag til fredag. Tirsdag og torsdag er hvile- eller turdag.

På rejsen kombinerer vi undervisning i den filosofiske livskunst med udflugter til afgørende steder i vores kulturhistorie. Vi skal blandt andet besøge den smukke gamle by Efesos, som i oldtiden var et rigt og betydningsfuldt knudepunkt for Lilleasien, og som blandt andet huser Artemistemplet, der blev anset som et af verdens syv underværker. Vi skal også så tæt på et af filosofiens ophavssteder, at vi kan se og røre ved dets vægge. Vi tager nemlig på tur til Pythagoras’ hule på Samos, som både gemmer på en spændende historie og byder på en helt formidabel udsigt. Derudover skal vi på guidet tur i lokalområdet og blive klogere på Tyrkiet som brændpunkt før og nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s