Sommerkursus om indisk og kinesisk livsfilosofi

I de seneste årtier er indisk og kinesisk livsfilosofi blevet stadig mere populært i den vestlige verden. Mange danskere har fx stiftet bekendtskab med mindfulness, yoga og yin/yang-tankegangen, der oprindelig stammer fra den asiatiske filosofi. Når de indiske og kinesiske livsfilosofier er blevet så populære, skyldes det, at de udgør nogle meget praktiske og dybtgående tilgange til tilværelsen, der handler om at opnå et godt liv. Men hvad er kernen i de indiske og kinesiske livsfilosofier, og hvordan er de to traditioner overhovedet opstået?

Kurset giver et indblik i den indiske og kinesiske livsfilosofis hovedretninger, bl.a. konfucianismen, den taoistiske skole, den buddhistiske filosofi og den hinduistiske filosofi og diskuterer, hvorfor de er blevet relevante for Vestens mennesker.

Tilmelding, link her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s