Deltagelse i Apropos på P1 om alenehed og døden

Alene og død. Alle skal vi møde døden og alle skal vi gøre det alene. Døden er den ultimative form af at være alene. Men hvor døden tidligere var romantiseret som det endelige mål. Dér hvor mennesket skulle gense Edens Have og det guddommelige Paradis, er den nu mere blevet et redskab til at få et meningsfuldt liv. Bevidstheden om døden får os til at leve. Det til trods, er døden stadig både tabu og det moderne menneske mangler redskaber til at håndtere både dén og selve det at være alene. Medvirkende: Anders Dræby Sørensen, filosof og terapeut. Vært: Mikkel Krause.

Link til udsendelsen her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s